Fit fasolka z masłem orzechowym

0 (0 ocen)

  • 20 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Koniecznie musicie spróbować tak fasolki! Smakuje dużo lepiej niż ze zwykłym masłem i nadaje się dla osób próbujących zrzucić kilogramy.

  • 20 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 500 fasolki szparagowej
    2 łyżki masła orzechowego 100% fit bez cukru
    Sól
    Woda
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Fit fasolka z masłem orzechowym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Odcinamy końcówki fasolek.
  • 2. Fasolkę gotujemy maksymalnie 10 minut w osolonej wodzie.
  • 3. Odcedzoną fasolkę mieszamy z dwoma łyżkami masła orzechowego i podgrzewamy chwilę.

    Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Fasolka szparagowa Sól

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować