Przyślij Przepis 5/2017

Uwielbiamy wiosnę, bo wtedy znacznie łatwiej można komponować zdrowe i wartościowe potrawy. Zielenią się więc talerze pełne sałatek, zup i przystawek. Ponieważ o tej porze roku zwykle zaczynamy dbać o linię, zachęcamy do skorzystania z przepisów na dania z kuskusem. Przejście na dietę nie musi jednak oznaczać całkowitej rezygnacji z przyjemności. W dziale „Zdrowie na talerzu” znajdziecie pomysły na domowe ciasto marchewkowe i kokosowe batoniki. Tych, którzy nie liczą kalorii, zapraszamy na rewelacyjne słodkości.

Liczba przepisów: 28

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
image-21cgcgw

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Feta w oleju z oliwkami i chili

Kasia_S idealna imprezowa przekąska 40 min

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
sałatka

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Sałatka z kurczakiem i z orzechami włoskimi

5 (3 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

image-1q5j9ty

5 (3 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Kulki drobiowe zapiekane w cieście drożdżowym

KORAL Powiem tylko że gorąco polecam :) 50 min

4.49 (193 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Krem cukiniowo koperkowy

To może cię zainteresować