REKLAMA
Danie na zimowe dni, rozgrzewające, sycące i bardzo smaczne.
Placki ziemniaczane u nas w domu wszyscy uwielbiają.Nie robię je za często ale tym razem domownicy zażyczyli sobie z gulaszem.To idealne połączenie smaków:)
Rozgrzewająca i smaczna zupa gulaszowa rozgrzeje nas w jesienno zimowe dni, gdy na dworze mroźno.Świetnie sprawdzi się na domowych przyjęciach, uroczystościach.
Młoda kapusta włoska duszona z ogórkami konserwowymi i młodym zielonym groszkiem. Przepyszny dodatek do obiadu w formie jarzynki na ciepło.
Młoda kapusta w ziołowo – korzennej odsłonie. Kapusta duszona z dodatkiem pomidorów i czerwonej papryki. Ponadto świeże zioła oraz aromatyczne przyprawy. Całość utrzymana w pikantnej nucie smakowej.
Pożywna, bezmięsna potrawa z czerwonej kapusty z dodatkiem groszku i kaszy gryczanej. Smak dania podkreślają przyprawy korzenne, aromatyczne zioła oraz mleko kokosowe.
Wegetariański gulasz z młodymi warzywami z dodatkiem grzybów oraz odżywczych orzechów ziemnych, zagęszczony płatkami orkiszowymi z pełnego ziarna. Zdrowa i pożywna potrawa, którą wyśmienicie uzupełniają aromatyczne przyprawy i świeże, pachnące zioła.
Potrawa w stylu orientalnym – z makaronu z zupki chińskiej z cebulką szalotką i warzywami, w tym m. in. piklami z aromatycznej zalewy. Jednogarnkowa eksplozja smaku.
Potrawka z kolorowych warzyw i pieczarek z dodatkiem suszonej żurawiny, a także z krakersami z żółtym serem i sezamem – prosto z piekarnika. Potrawa podana w ciekawej formie zachęca do zajadania ze smakiem.
Ostatnio skomentowane
Zupa gołąbkowa