Salsa mango z nutą ostrości

0 (0 ocen)

  • 5 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Słodko - ostre połączenie składników w stylu meksykańskim. Idealny dodatek do mięsnych dań z grilla.

  • 5 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • pół miękkiego mango
    pół małej czerwonej cebuli
    garść świeżej kolendry
    sól i pieprz
    szczypta mielonej papryki chili
    sok z połowy limonki
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Surówki Salsa

Salsa mango z nutą ostrości - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Mango kroimy w kostkę. Dodajemy bardzo drobno posiekaną cebulę i kolendrę. Obficie doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy szczyptę ostrej papryki. Polewamy sokiem z limonki. Dokładnie mieszamy i odstawiamy do lodówki na 10 minut, aby smaki się połączyły. Podajemy z ulubionymi daniami z grilla. Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Mango Papryka chili

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

4.44 (205 ocen)

Opublikowany w Magazynie
salsa

To może cię zainteresować