Przyślij Przepis 1/2019

Uwielbiam zimę, bo mam wiele okazji do zapraszania gości, więc i do testowania nowych przepisów. W tym numerze postawiłam na pieczone mięsa. Nie jest łatwo przygotować pieczeń, która pozostanie soczysta. Wasze pomysły okazały się, jak zwykle, strzałem w dziesiątkę. Zachwycił mnie zwłaszcza smak pieczeni wołowej i kaczka z pomarańczami. To dania, które nadadzą się na duże okazje, jak noworoczny obiad. Do Siego Roku!

Liczba przepisów: 27

4.46 (155 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Kaczka pieczona w pomarańczach

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Orzechowiec

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Orzechowiec

flowerka3 Intensywnie orzechowe ciacho. 1 godz. 20 min

5 (1 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Rosół drobiowy z makaronem jajecznym i bukietem warzyw

4.99 (177 ocen)

Opublikowany w Magazynie
kalafior

4.5 (171 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

TORT IMIENINOWY ''TĘCZOWY''

4.48 (165 ocen)

Opublikowany w Magazynie
zapiekanka

To może cię zainteresować