Smalec z fasoli z majerankiem

0 (0 ocen)

  • 20 min
  • Dla 10 osób
  • Łatwy

Lekki, dietetyczny smalec z fasoli doskonale smakuje z ogórkiem.

  • 20 min
  • Dla 10 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 1 puszka fasoli białej
    1 średnia cebula
    1 jabłko średnie
    2 łyżeczki oleju
    1 łyżka majeranku
    Sól, pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Smalec z fasoli z majerankiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Smalec z fasoli 1. Cebulkę drobno pokroić, podsmażyć na oleju na rumiano. Jabłko zetrzeć na grubej tarce dodać do cebuli, połączyć, dodać majeranek, sól, pieprz, przesmażyc. Przestudzić. Fasolę zmiksować blenderem dodać cebulkę z jabłkiem i delikatnie dokładnie mieszamy widelcem. Przełożyc do słoiczka. Przechowywać w lodówce.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Cebula Fasola Jabłka

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować