Sałatka ziemniaczana z rzodkiewkami i pieczonym pstrągem

0 (0 ocen)

Zdobywca nagrody

Przepis dnia
  • 30 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Zapraszam na smaczną sałatkę ziemniaczaną. Przygotowana z dodatkiem rzodkiewek, pieczonej ryby i czerwonej cebuli. Doprawiona do smaku jogurtem i szczypiorkiem. Polecam.

  • 30 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 150 g ugotowanych ziemniaków
    100 g pieczonego pstrąga
    1 mała czerwona cebula
    garść rzodkiewek
    2 łyżki jogurtu
    2 łyżki pokrojnego szczypiorku
    1 łyżka oliwy
    sól do smaku
    pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Sałatka ziemniaczana

Sałatka ziemniaczana z rzodkiewkami i pieczonym pstrągem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ziemniaki i pstrąga kroimy w duże kawałki. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę. Rzodkiewki myjemy i kroimy w sporą kostkę. Szczypiorek myjemy i kroimy na drobno. Pokrojone składniki wkładamy do miski i dodajemy jogurt, oliwę i przyprawy. Mieszamy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować