Sałatka z tuńczyka i fasolki szparagowej

4.29 (7 ocen)

  • 15 min
  • Dla 5 osób
  • Łatwy

Pyszna ,szybka i delikatna sałatka z tuńczykiem,która sprawdzi się idealnie na każde przyjęcie.

  • 15 min
  • Dla 5 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • puszka tuńczyka
    zupka chińka
    puszka kukurydzy
    100 g fasolki szparagowej
    sól,pieprz
    mięta
Wystaw ocenę:

4.29 (7 ocen)

Sałatka z tuńczyka i fasolki szparagowej - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Makaron zalać gorącą wodą.Kukurydzę odsączyć razem z makaronem i tuńczykiem.Fasolkę ugotować w osolonej wodzie przez 10 minut.Dodać do siebie wszystkie składniki,doprawić solą i pieprzem,wymieszać.Ozdobić miętą.Smacznego.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować