Pudding migdalowy z chia I musem z brzoskwiń I kiwi

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Delikatny deser na upalne dni samo zdrowie .

  • 30 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 2 szkl mleka migdalowego
    5 łyżek nasion chia
    1,5 brzoskwini z puszki plus polówka do dekoracji
    2 kiwi
    3 winogrona do dekoracji
    Listki miety do dekoracji
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Desery

Pudding migdalowy z chia i musem z brzoskwiń i kiwi - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Pudding migdalowy z chia 1. Mleko wlewamy do wysokiego naczynia , dodajemy nasiona chia wstawiam na całą noc do lodowki .
    Następnie rano robie mus z brzoskwiń I kiwi .
    Do pucharkow nakładam na przemiennie pudding mus z brzoskwiń, pudding mus z kiwi dekoruje plasterkami brzoskwiń, miętą oraz winogronem .Wstawiam jeszcze do lodowki do schodzenia .
    Smacznego .

Porady

Pudding z chia robie zawsze wieczorem by byl gotowy na następny dzień. Deser podawć schłodzony .

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Brzoskwinie Kiwi Nasiona chia

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować