AnkaFiranka

AnkaFiranka

O mnie:

Od zawsze lubiłam jeść słodkie rzeczy, dlatego dość wcześnie zaczęłam piec ciasta i wykonywać desery. Teraz pieczenie stało się moim hobby i sposobem na relaks. Każdą wolną chwilę mogłabym spędzić w kuchni.Swoją kulinarną pasję poszerzyłam o gotowanie, a jej efekty zamieszam na mojej stronie www.slodkieniebo.blogspot.com

Liczba punktów za aktywność
421
Liczba obserwujących
5

Wyślij wiadomość
Mazurek z białą czekoladą i liofilizowanym proszkiem z pokrzywy
Użytkownik AnkaFiranka w dniu 10.04.2020 18:14 opublikował przepis :

Mazurek z liofilizowanym proszkiem z pokrzywy i z białą czekoladą

Choć święta Wielkiej Nocy w tym roku są inne od tych mi znanych to jednak przygotowałam elegancki mazurek z białą czekoladą. Mazurek przyozdobiłam drobno posiekanymi migdałami, świeżymi listkami mięty oraz liofilizowanym proszkiem z pokrzywy. Ciasto nie jest zbyt duże więc będzie idealne dla trzyosobowej rodziny :)