Pasta z brzuszka łososia

4.49 (167 ocen)

  • 10 min

Wspaniałe, domowe smarowidło do chlebka. Przygotowuje się je błyskawicznie, świetnie sprawdzi się na śniadanie, czy kolację.

  • 10 min

Składniki:

  • -200 g brzuszka wędzonego z łososia
    -1 dymka ze szczypiorkiem
    -1 jajko ugotowane na twardo
    -1,5 łyżki majonezu
    -sól i pieprz
Wystaw ocenę:

4.49 (167 ocen)

Pasta z brzuszka łososia - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1 1. Brzuszek obieramy ze skóry, dzielimy na kawałki i wrzucamy do miski.
  • 2 2. Dodajemy drobno posiekaną dymkę ze szczypiorkiem i jajko.
  • 3 3. Dodajemy majonez, sól i pieprz. Dokładnie mieszamy. Smacznego.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Dymka Jajka Łosoś Ryby

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować