Pasta rybna- Twaróg z Makrelą wędzona

0 (0 ocen)

  • 10 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Bardzo smaczne smarowidło na kanapki. Idealnie komponuje się z pieczywem ciemnym i nie tylko.
To idealny pomysł na śniadanie czy kolację. Szyba w przygotowania i bardzo smaczna.

  • 10 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 1 makrela wędzona
    250g mielonego twarogu
    Ciut pieprzu
    I 3 łodygi zielonej cebulki do posypania
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Pasty Pasta rybna

Pasta rybna- twaróg z makrelą wędzona - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Pasta rybna- Twaróg z Makrelą wędzona 1. Makrele obrać i usnąć ości. Twaróg do półmiska i zblendować. Następnie dodaje makrele widelcem dokładnie wymieszać i delikatnie popieprzyć na koniec udekorować posiekaną zieloną cebulka.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Makrela Twaróg

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować