REKLAMA

Pasta jajeczna z wędzoną makrelą

wyświetlono: 8438 | dodany do książki kucharskiej: 4 | polecenia: 0

Doskonała pasta na kanapki

opublikowany: 29.03.2017
Udostępnij Pinterest
  • dla 4 osób
  • 25 min
  • Łatwy

Składniki:

  • 6 jajek,
    1 wędzona makrela,
    4 łyżki majonezu,
    sól i pieprz
    pęczek szczypiorku,
    ostra mielona papryka.
Ocena:

(średnia 4.5 z 170 głosów)

Kuchnia:

Okazje:

Sposób przygotowania:

Posiłek:

Jak zrobić Pasta jajeczna z wędzoną makrelą?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i obrać ze skorupek. Jajka pokroić w małą kostkę, makrelę obrać z ości. Jajka wymieszać z makrelą i posiekanym szczypiorkiem. Pastę wymieszać z majonezem, doprawić solą, pieprzem i ostrą mieloną papryką.

Notka redakcyjna

Jeśli posmakował Wam ten przepis, zobaczcie też inne przepisy na dania z jajek. 

Dodaj do książki kucharskiej
Wyślij Udostępnij Podziel się Wyślij

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Komentarze

Podobne przepisy

Dodane przez: justi2401 DSC_3309

Pasta jajeczna z serem feta i wędzoną makrelą

Pyszna, idealna jako domowe smarowidło na kanapki.

kategoria: Przystawki Pasty pasta jajeczna pasta z makreli opublikowany: 23.11.2014 | wyświetlono: 1980 Książki kucharskie: 8 | Polecenia: 0
Dodane przez: izaa_a izaa_a

pasta z wędzoną makrelą

szybka i smaczna

kategoria: jajko Pasty opublikowany: 14.11.2015 | wyświetlono: 2809 Książki kucharskie: 1 | Polecenia: 1

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE