Pasta z makreli, jajek, ogórków i cebuli

  • wyświetlono: 84007 |
  • dodany do książki kucharskiej: 3 |
  • polecenia: 0

Pasta może być podana z pieczywem na kanapkę lub w formie sałatki

Marcelina
  • 15min

Składniki

1 wędzona makrela
2 ogórki kiszone
1 cebula
2 jajka
szczypiorek
2 łyżki majonezu
sól i pieprz do smaku

Sposób przygotowania przepisu:

Pasta z makreli, jajek, ogórków i cebuli

  • pasta z makreli1. Rybę obieramy dokładnie z ości i skóry. Jajka gotujemy na półtwardo. Cebulkę i ogórki drobno siekamy. Do salaterki wkładamy makrelę, ogórki, cebulkę i jajka pokrojone w kosteczkę.
  • 2. Dodajemy majonez i przyprawiamy sola i pieprzem do smaku. Wszystko mieszamy. Gotową pastę posypujemy szczypiorkiem.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Tagi

tania_kuchniaw_kilka_chwilzdrowie_na_talerzudania_dla_urodypasta z makreli
 

Komentarze

Podobne przepisy

Pasta do pieczywa

Dodane przez: slodkokwasnakuchnia

Pasta do pieczywa z jajek i wędzonej makreli

Smaczna i prosta w przygotowaniu...

Pasta Z Makreli Z Jajkiem I Serkiem Twarogowym

Dodane przez: gotowanietoproste

Pasta Z Makreli Z Jajkiem I Serkiem Twarogowym

Ta pasta jest szybka w przygotowaniu...

pasta z makreli i marchwi

Dodane przez: zbysiowa

Pasta z makreli i marchewki

Pyszna pasta z rybą i marchewką...

LEKKA PASTA Z MAKRELI Z JAJKIEM

Dodane przez: monikaT83

LEKKA PASTA Z MAKRELI Z JAJKIEM

wystarczą dosłownie 3-4 składniki,...

Pasta z jajek i awokado

Dodane przez: Magiel Kuchenny

Pasta z jajek i awokado

Jest to kolejna pasta, która za...

pasta z bryndza

Dodane przez: klementynka

pasta z bryndzy i makreli

Każdy dla odmiany czasem lubi zjeść...