pasta rybna

0 (0 ocen)

  • 15 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Czasem gdy brak nam pomysłu na śniadanie, a zwykłe kanapki czy jajecznica się znudziły - polecam pastę rybną. Lekka, szybka do zrobienia a do tego pyszna.

  • 15 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • rybka w puszce w sosie pomidorowym
    pól dużej cebuli lub jedna mała
    3-4 ogórki konserwowe lub kiszone
    200g serka naturalnego np philadelfia
    sól i pieprz
    można jeszcze dodać keczupu jakby było za mało pomidorowe
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Pasty Pasta rybna

Pasta rybna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Rybę wyjmujemy z puszki razem z sosem i lekko rozgniatamy. Cebulę i ogórka kroimy w małą kosteczkę. Do ryby dodajemy cały ser oraz pokrojone ogórki i cebulę. Całość mieszamy i doprawiamy. Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować