PASTA JAJECZNA Z DROBNYM SZCZYPIORKIEM

3 (2 ocen)

Zdobywca nagrody

Przepis dnia
  • 10 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Polecam wam pyszną pastę jajeczną z drobnym szczypiorem przepis czeka już na was na Kuchnia domowa Agi zapraszam serdecznie do odwiedzenia mojego osobistego blogu

  • 10 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 1 mały pęczek drobnego szczypiorku,
    12 sztuk jajek rozmiar M,
    1 płaska łyżeczka soli drobnej,
    0,5 łyżeczki pieprzu czarnego świeżo zmielonego,
    1 łyżka z górką śmietany 18 %,
    3 łyżki z górką majonezu
Wystaw ocenę:

3 (2 ocen)

Zobacz również:

Pasta jajeczna

Pasta jajeczna z drobnym szczypiorkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • pasta 1. Do salaterki dodać pokrojony drobno drobny szczypiorek nasolić go i zmiękczyć za pomocą dłoni, następnie pokroić dowolnie jajka ugotowane na twardo
  • pasta 2. Po skrojeniu wszystkich jajek dodać pieprz, śmietanę oraz majonez i wszystko wymieszać do połączenia się składników na jednolitą masę
  • pasta 3. Taka pasta świetnie nadaje się na kanapki na śniadanie czy kolację
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Bez gotowania Kolacja

Podobne przepisy

To może cię zainteresować