Pasta jajeczna z serem i świeżym szczypiorkiem

4.43 (166 ocen)

  • 20 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

smaczna:)

  • 20 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 4 jajka
    100 g sera żółtego
    pęczek świeżego szczypiorku
    2 łyzki majonezu
    1 łyzeczka musztardy
    pieprz swiezo zmielony
    sól
Wystaw ocenę:

4.43 (166 ocen)

Zobacz również:

Jajko Pasty Pasta jajeczna Ser

Pasta jajeczna z serem i świeżym szczypiorkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotowac, ostudzic obrac i zetrzec na tarce o drobnych oczkach.
    Ser zetrzec na trace o drobnych oczkach.
    Szczypiorek przepłukac pod bieżącą wodą, drobno posiekac.
    Jajka połączyc z serem, szczypiorkiem doda przyprawy oraz majonez i musztarde. Dokładnie wymieszac. Paste schłodzic , podawac ze świezym pieczywem, smacznego:)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka Sery Szczypiorek

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować