Pasta jajeczna

0 (0 ocen)

  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Znane i lubiane

  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - jaja: 4 sztuki
    - majonez: 4 łyżki
    - sól, pieprz do smaku: 1 sztuka
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Majonez Pasty

Pasta jajeczna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo, obrać i posiekać. Dodać majonez, sól, pieprz i wymieszać. Jeśli chcemy to pastę możemy urozmaicić dodając pokrojoną w drobną kostkę wędlinę lub posiekaną zieleninę (koperek, szczypiorek, pietruszkę). Możemy też dodać jedno i drugie.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Jajka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować