Pana cotta gellwe

0 (0 ocen)

  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Przepis poznałam kupując w promocji własnie ten deser.

  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - mieszanka do przygotowania deseru: 140 gramów
    - mieszanka do musu: 34 gramy
    - galaretka o smaku truskawkowym: 75 gramów
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Galareta Desery Galaretki

Pana cotta gellwe - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. galaretkę przygotować wg przepisu na opakowaniu i pozostawić do wystygnięcia. zalać salaterki do 1/3 wysokosci. wstawić do lodówki na 60 minut. mleko i smietane wlac do garnka, połączyć i zagotować od czau do czasu mieszjąc.
  • 2. Zdjąć z ognia, wsypać zawatrosc saszetki i dokładnie wymieszac az do rozpuszczrnia. całoś musi wystygnąć. nie może się zżelować. na zastygnięta wczesniej galaretke wylać schłodzony deser. i wstawić całośc do lodówki na 2 godziny.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować