Omlet koperkowy z fasolką szparagową

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Zapraszam po przepis na pyszny omlet śniadaniowy. Omlet zrobiłam z dodatkiem koperku oraz żółtą fasolką szparagową. Wyszło pysznie. Polecam

  • 30 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Składniki:

  • 1 jajko
    gałązka koperku
    5 strąków fasolki szparagowej żółtej
    masło
    sól, pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Omlet Jajko Śniadanie

Omlet koperkowy z fasolką szparagową - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Fasolkę myjemy, obcinamy końcówki i gotujemy przez ok. 6 minut. Odcedzamy i studzimy. Jajko wbijamy do miseczki, doprawiamy solą, pieprzem oraz dodajemy posiekany koperek i mieszamy. Na patelni rozgrzewamy masło, wlewamy jajko i układamy fasolkę. Zmniejszamy ogień i pod przykryciem smażymy, aż wierzch omletu się zetnie. Podajemy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Fasolka szparagowa Jajka Koper

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

4.5 (194 ocen)

Omlet z fasolką szparagową

To może cię zainteresować