Dorada z dipem pomidorowym

0 (0 ocen)

  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Lekka pyszna ryba z piekarnika podana z ostrym zimnym dipem

  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - dorada: 2 sztuki
    - pomidory: 4 sztuki
    - czosnek: 2 ząbki
    - chilli: 0.25 sztuki
    - vegeta: 1 łyżeczka
    - dymka: 1 pęczek
    - oliwa z oliwek: 1 łyżka
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Dorada z dipem pomidorowym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Doradę myjemy osuszamy i doprawiamy przyprawą uniwersalną Vegeta.
  • 2. Pomidory obieramy z skórki i miksujemy . Dodajemy drobno posiekane chilli, pokrojoną dymkę przyprawę uniwersalną ,wyciśnięty czosnek. Mieszamy dodajemy oliwę . Dip chłodzimy.
  • 3. Rybę pieczemy w piekarniku ok 25 min z termoobiegiem. Ciepłą rybę podajemy z zimnym dipem
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować