mamade188

mamade188

Liczba punktów za aktywność
62
Liczba obserwujących
0

Wyślij wiadomość
pralinki BOUNTY
Użytkownik mamade188 w dniu 25.03.2016 17:39 opublikował przepis :

Domowe praliny i batoniki Bounty

pierwszy raz zrobiłam je 5 lat temu. Rewelacyjne! Moje dzieci je pochłaniają a mi serce rośnie kiedy na to patrzę :-)

krem ziemniaczno-kalafiorowy
Użytkownik mamade188 w dniu 15.02.2015 15:12 opublikował przepis :

Zupa krem ziemniaczano-kalafiorowa

Minimalna ilość składników, niewielki nakład pracy....zupa szybka do przygotowania nawet kiedy wracasz zmęczona po pracy i kuchnia jest ostatnim miejscem w któym chciałabyś się właśnie znaleźć :)

kapitańskie ciasto
Użytkownik mamade188 w dniu 15.02.2015 15:01 opublikował przepis :

Kapitańskie ciasto

Kapitańskie ciasto to trochę jak takie polskie tiramisu. Warto spróbować - jest pyszne

faworki
Użytkownik mamade188 w dniu 15.02.2015 14:52 opublikował przepis :

Faworki

Moje faworki - troszkę więcej pracy przy wyrabianiu ciasta ale równie smaczne.

róże karnawałowe
Użytkownik mamade188 w dniu 15.02.2015 14:48 opublikował przepis :

Róże karnawałowe

Róże karnawałowe, obok chrustu i pączków w Tłusty Czwartek powinny znaleźć się na każdym stole. U mnie robi się je co roku.

babeczki z pieczarkami
Użytkownik mamade188 w dniu 15.02.2015 14:41 opublikował przepis :

Babeczki z pieczarkami

Te pieczarkowe muffinki są świetną przystawką, proste i szybkie do wykonania, nie kosztują wiele a naprawdę warte zachodu.Babeczki są fantastyczne! Pasują na domówki, małe przyjęcia i zwykłą kolację :) ot choćby Walentynkową. Polecam i życz ę SMACZNEGO!

bajer
Użytkownik mamade188 w dniu 15.02.2015 14:33 opublikował przepis :

Ciasto Bajer

Bajer to przepis który wpadł mi do głowy kiedy miałam ochotę na to i na tamto ...postanowiłam sobie dogodzić, a dogodziłam całej rodzinie :)

anielskie pączki
Użytkownik mamade188 w dniu 09.02.2015 16:09 opublikował przepis :

Anielskie pączki

Za moment Tłusty Czwartek więc nie może się obejść bez domowych wypieków. Kiedyś nie odważyłabym się robić ich samodzielnie, wydawało mi się że to trudne. Prawda jest jednak zupełnie inna. Przepis który Wam prezentuję to tradycyjna receptura i przepyszny smak! Co najważniejsze - nie zastanawiacie si