À la tatar grzybowy

0 (0 ocen)

  • 1 min
  • Dla 8 osób
  • Łatwy

Bardzo smaczna , tania przystawka, ze składników, które chyba wszyscy mamy w domu. Świetnie smakuje z krakersami.

  • 1 min
  • Dla 8 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • grzyby marynowane-słoik 200 g
    śliwki w occie-słoik 200 g
    pół czerwonej cebuli
    majonez-łyżka stołowa
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Przekąski

À la tatar grzybowy - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Grzyby i śliwki odcedzić, pokroić wraz z cebulą w kostkę, wrzucić do miski, dodać majonez i wymieszać. Podawać z krakersami.
    Smacznego.

Porady

Najlepiej nakładać tatar tuż przed podaniem.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować