Jajka faszerowane z rzeżuchą

4.5 (161 ocen)

Bardzo proste w przygotowaniu jajka.

Składniki:

  • 3 jajka
    2 łyżki majonezu
    garść rzeżuchy
    sól,pieprz

Wystaw ocenę:

4.5 (161 ocen)

Jajka faszerowane z rzeżuchą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka gotujemy na twardo.
    Obieramy.
    Jajka przekroić na pół.
    Wyciągamy żółtko delikatnie łyżeczką.Żółtka wrzucamy do miseczki.
    Do żółtek dodajemy majonez,rzeżuchę ,sól i pieprz.
    Wszystko ugniatamy widelcem. Pózniej dokladnie mieszamy.
    I faszerujemy białka jajek wcześniej powstałym farszem:)
    Dekorujemy rzeżuchą i gotowe ;)))
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Jajka Rzeżucha

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Wielkanoc Wielkanoc Przekąska

Podobne przepisy

To może cię zainteresować