Jajka faszerowane z rzeżuchą

  • wyświetlono: 969 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Pyszne jajka na wielkanocne śniadanie.

IMG_3480

Składniki

5 jajek
2 czubate łyżki majonezu
2-3 łyżki posiekanej rzeżuchy
sól, świeżo zmielony kolorowy pieprz

Sposób przygotowania przepisu:

Jajka faszerowane z rzeżuchą

  • 1. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i obrać.
  • 2. Z jajek wyjąć żółtka i utrzeć je dokładnie z majonezem i rzeżuchą, doprawiając solą. Gotową pastę przełożyć do szprycy i wypełnić nią białka jajek. Ułożyć na talerzu i posypać świeżo zmielonym kolorowym pieprzem.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

tania_kuchniaw_kilka_chwilzdrowie_na_talerzudania_dla_urodysezonowe_przysmakiprzystawkaJajkapasta jajecznamajonezWielkanocWielkanocne śniadanierzeżuchaJajka faszerowane

Komentarze

Podobne przepisy

Jajka z rzeżuchą

Dodane przez: PolskaGotuje

Jajka z rzeżuchą

Ta świąteczna przekąska jest smaczna...

Jajka faszerowane z tuńczykiem

Dodane przez: Gosia123

Jajka faszerowane z tuńczykiem

Jajka faszerowane z tuńczykiem...

Jajka z białym serkiem i rzeżuchą.

Dodane przez: BABECZKA 35

Jajka z białym serkiem i rzeżuchą.

Szybka przekąska z jajek.

Jajka z rzeżuchą i ćwikłą

Dodane przez: zzewa

Jajka z rzeżuchą i ćwikłą

na wielkanocne śniadanie w sam...

Jaja faszerowane z chrzanem i rzeżuchą

Dodane przez: jolantagłówka

Jaja faszerowane z chrzanem i rzeżuchą

Obowiązkowo muszą się znaleźć na...

Kurczaczki - jajka faszerowane z curry

Dodane przez: Kloruś

Kurczaczki - jajka faszerowane z curry

Faszerowane jajka są hitem przystawek...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE