SZNYCLE INDYCZE Z MOZZARELLĄ I SAŁATKĄ

0 (0 ocen)

  • 45 min
  • Dla 5 osób
  • Średni

Świetne danie obiadowe, polecam

  • 45 min
  • Dla 5 osób
  • Średni

Składniki:

  • 5 plastrów sznycla indyczego
    sól, pieprz
    szklanka startej mozzarelli
    2 pomidory
    1 czerwona cebula
    posiekana natka pietruszki
    3 plastry sera feta
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Sznycle indycze z mozzarellą i sałatką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. *Sznycle delikatnie rozbijamy , oprószamy solą, pieprzem, układamy w naczyniu, zapiekamy ok 10-15 minut, po tym czasie posypujemy serem mozzarellą, zapiekamy, aż ser się rozpuści.
    * Pomidory obieramy ze skórki, kroimy w drobną kosteczkę, tak samo kroimy cebulkę. Na każdy plaster mięsa wykładamy pomidory, cebulę, posypujemy dość obficie natką pietruszki, na wierzch układamy po kilka kawałeczków sera fety.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować