Sałatka z komosy ryżowej z papryką, mozzarellą i kiszonymi ogórkami

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Smaczna sałatka z komosy ryżowej z dodatkiem warzyw, mozzarelli i jagód goji. Polecam.

  • 30 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 200 g ugotowanej komosy ryżowej
    1/2 czerwonej papryki
    3 ogórki kiszone
    1 kulka mozzarelli ( 200 g )
    2 garście suszonych jagód goji
    3 - 4 łyżki jogurtu naturalnego
    1 łyżeczka suszonej cebuli
    sól do smaku
    pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Sałatka jarzynowa

Sałatka z komosy ryżowej z papryką, mozzarellą i kiszonymi ogórkami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Mozzarellę odsączamy z zalewy na cedzaku. Ogórki kroimy w kostkę i dokładamy do mozzarelli. Paprykę myjemy i osuszamy, kroimy i usuwamy pestki. Paprykę kroimy w kostkę. Mozzarellę kroimy w dużą kostkę. Pokrojone warzywa i mozzarellę wkładamy do miski i dodajemy resztę składników.Mieszamy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować