Pomarańczowe mascarpone na biszkopciku

0 (0 ocen)

  • 5 min
  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Ekspresowy deser na jeden kęs, idealny na przyjęcie

  • 5 min
  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 250g serka mascarpone
    2 soczyste pomarańcze
    Łyżka kajmaku
    Paczka biszkoptów dobrej jakości (języczki)
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Desery

Pomarańczowe mascarpone na biszkopciku - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Składniki na deser 1. Serek zmiksuj na puszy krem z sokiem z calej pomarańczy, k ajmakiem.Drugą pomarańcze pokrój w plastry i oddziel od skórki, przekrój na półksiężyc. Na biszkopcik nałóż dwa półplasterki pomarańczy i nałóż krem. Posyp startą pomarańczową skórką
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Mascarpone

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

4.43 (157 ocen)

Opublikowany w Magazynie
sernik na zimno z mascarpone

To może cię zainteresować