kw
Popularny amerykański fast food w nieco innej odsłonie. Policzki wieprzowe, wołowe lub z dziczyzny to prawdziwy przysmak, który jednak wymaga odpowiedniego przygotowania, żeby były miękkie i pełne smaku. Moim sposobem, aby policzki zawsze były idealnie miękkie i pełne smaku to gotowanie ich w próżni. Idealnie ugotowane, a następnie lekko grillowane policzki wyśmienicie smakują podane jako mini burgery. W tej formie na pewno zasmakują osobom nieprzekonanym do tego kawałka mięsa.
0 (0 ocen)
Porady
Tak przygotowane policzki po ugotowaniu w nieodpakowanym worku można przechowywać przez kilka dni i podgrzać/grillować kiedy będziemy mieli ochotę. Przepis na marynatę: /przepis/sos-miodowo-musztardowy-z-curry-i-makiem-2w1 sałatka: /przepis/malosolna-salatka-z-ogorkow-cukinii-i-marchewki
Komentarze