Wilgotny, bardzo smaczny makowiec japoński z bakaliami takimi jak jabłka, włoskie orzechy, miód, rodzynki i kandyzowana skórka z pomarańczy. Makowiec polany polewą czekoladową i udekorowany orzechami lub kandyzowaną skórką z pomarańcza.
Użytkownik Czarek
w dniu 25.10.2022 16:30 skomentował:
Bardzo smaczne grzybki, idealne jako dodatek do wielu potraw. Do gotowania grzybków dodaję 50 gram octu żeby grzyby nie były śliskie, oraz żeby nie wygotował się pigment koloru grzybków. Do marynowania używamy twarde i zdrowe grzybki. Grzybki są naprawdę rewelacyjne.
Użytkownik Czarek
w dniu 14.01.2021 06:02 opublikował przepis:
Wilgotny, bardzo smaczny makowiec japoński z bakaliami takimi jak włoskie orzechy, suszona żurawina, rodzynki i kandyzowana skórka z pomarańczy. Makowiec polany polewą czekoladową i posypany wiórkami kokosowymi.
Użytkownik Czarek
w dniu 29.03.2020 12:45 opublikował przepis:
Koktajl z truskawek i borówek amerykańskich na jogurcie, jest to idealny koktajl na lato. Świeże borówki i truskawki zawierają mnóstwo antyoksydantów, które walczą z wolnymi rodnikami w naszym organizmie, oraz korzystnie wpływają na proces trawienia.
Użytkownik Czarek
w dniu 24.01.2019 09:35 skomentował: