Pierś w sosie

0 (0 ocen)

  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Pyszne:)

  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - podwójna pierś z kurczaka: 1 sztuka
    - kostka rosołowa drobiowa: 1 sztuka
    - marchewka: 2 sztuki
    - koperek: 0.5 pęczka
    - śmietana: 0.25 szklanki
    - mąka: 3 łyżki
    - woda: 4 łyżki
    - mielona słodka papryka: 1 szczypta
    - przyprawa kucharek: 1 łyżka
    - maga: 1 łyżka
    - pieprz: 1 szczypta
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Dania główne Sosy

Pierś w sosie - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pierś umyć, pokroić jak na kotlety, zalać wodą, zagotować, dodać kucharek, kostkę rosołową, podgotować, dodać marchewkę startą na tarce o dużych oczkach, doprawić, dodać posiekany koperek, zagęścić śmietaną zmieszaną z mąka i wodą, zagotować.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kurczak Mięso Pierś z kurczaka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Impreza Obiad Kolacja

Podobne przepisy

To może cię zainteresować