Pasta jajeczna z gotowanym kurczakiem

4.25 (4 ocen)

  • 15 min
  • Dla 5 osób
  • Łatwy

Jeżeli nie macie pomysłu na wykorzystanie mięsa pozostałego z gotowania rosołu, przesyłam propozycję, na wspaniałe smarowidło na kanapki. Jest błyskawiczne w przygotowaniu, przepyszne i nic się nie marnuje :)

  • 15 min
  • Dla 5 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • -4 pałki z kurczaka ugotowane w rosole obrane z kości i skórek
    -3 duże, ugotowane na twardo jaja
    -2 łyżki majonezu
    -1 duży pęczek szczypiorku
    -1 czubata łyżka chrzanu tartego
    -sól i pieprz
Wystaw ocenę:

4.25 (4 ocen)

Zobacz również:

Pasty Pasta jajeczna

Pasta jajeczna z gotowanym kurczakiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Mięso i jajka kroimy w drobną kosteczkę i wrzucamy do miski. Dodajemy drobno posiekany szczypiorek. Całość dokładnie mieszamy z majonezem i chrzanem. Doprawiamy solą i pieprzem. Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować