Pasta jajeczna

5 (3 ocen)

  • 25 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Jeśli chodzi o pastę, to nie jest jakiś mega wyczyn, ekskluzywne jadło rodem z restauracji z gwiazdkami Michelin. Nie je się tego niczym bułkę przez bibułkę, lecz normalnie...ustami. Jeden, jedyny składnik, dodany do pasty (moje ukochane maggi) podnosi level...ba! przynajmniej o dwa levele (smakowe). Do tego świeże, cieplutkie pieczywo i śniadanie "bogów" gotowe! Zdecydowanie polecam Arek Gie

  • 25 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 5 jajek ugotowanych na twardo
    1 łyżka majonezu
    1 łyżka maggi
    1 łyżka posiekanego koperku
    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

5 (3 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta jajeczna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Pasta jajeczna 1. Jajka obieramy ze skorupki, przy pomocy widelca drobno rozgniatamy.
    Dodajemy majonez, przyprawę maggi i koperek. Składniki łączymy, do smaku doprawiamy solą i pieprzem.
    Podajemy ze świeżym pieczywem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Maggi Majonez Jajka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Gotowanie Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować