Prosta pasta jajeczna

4.99 (193 ocen)

  • 20 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Świetna do świeżego pieczywa na śniadanie.

  • 20 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 2 jajka,
    garść skrojonego szczypioru,
    łyżeczka majonezu,
    pół łyżeczki musztardy,
    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

4.99 (193 ocen)

Zobacz również:

Jajko Pasty Pasta jajeczna

Prosta pasta jajeczna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka gotujemy na twardo. Obieramy i za pomocą okrągłej krajalnicy do jajek, wykrawamy niewielkie kosteczki.
  • 2. Jajka mieszamy z pozostałymi składnikami. Pastą smarujemy pieczywo.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować