Przyślij Przepis Wydanie Specjalne 11/2017

Nie ma drugiego tak wszechstronnego produktu jak mielone mięso. A w jesiennej kuchni jest wprost niezastąpione. Dzięki pulpecikom zupy stają się sycącym daniem, a mięsne zapiekanki z powodzeniem zastępują dwudaniowy obiad. Najbardziej jednak zachwyca mnie, że tak łatwo, jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki, można zmienić tradycyjne kotlety mielone w nowoczesne burgery, greckie souvlaki czy po prostu urozmaicić je serem, warzywami lub ryżem.

Liczba przepisów: 18

4.5 (169 ocen)

Opublikowany w Magazynie
zapiekanka mięsno-ziemniaczana z warzywami

4.5 (151 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Zapiekanka

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Tort mięsny z selerowymi jajkami

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
cottage pie

To może cię zainteresować