Pasta jajeczna z awokado

4.5 (195 ocen)

  • 15 min
  • Dla 6 osób

Pasta jajeczna, która zyskuje na wartości odżywczej dzięki dodatkowi awokado.

  • 15 min
  • Dla 6 osób

Składniki:

  • 5 jajek
    1 dojrzałe awokado
    1 ząbek czosnku
    1 łyżeczka soku z cytryny
    kurkuma
    tymianek
    szałwia
    oregano
    rozmaryn
    zielony szczypiorek
    sól
    pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (195 ocen)

Zobacz również:

Pasty Pasta jajeczna

Pasta jajeczna z awokado - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo, pokroić w drobną kostkę.
    Awokado rozgnieść widelcem i skropić sokiem z cytryny.
    Szczypiorek pokroić.
    Czosnek rozgnieść.
    Wszystkie składniki wymieszać i doprawić.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować