Pasta jajeczna z awokado

0 (0 ocen)

  • 10 min
  • Dla 5 osób
  • Łatwy

Pasty śniadaniowe to dla mnie numer jeden na śniadanie! Uwielbiam je pod każdą postacią i zawsze wszystkim smakują.

  • 10 min
  • Dla 5 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 1 miękkie awokado,
    1 ugotowane na twardo jajka,
    1 mały ząbek czosnku,
    1 łyżeczka majonezu,
    szczypiorek,
    sól i pieprz.
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Jajko Pasty Pasta jajeczna

Pasta jajeczna z awokado - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • składniki 1. Ugotowane jajka studzimy i obieramy ze skorupki. Ścieramy na tarce na małych oczkach. Awokado kroimy na pół, wyjmujemy pestkę i łyżką wyjmujemy miąższ. Tak przygotowane awokado zduszamy widelcem . Szczypiorek siekamy, a czosnek przeciskamy przez praskę. Wszystkie składniki wkładamy do miseczki i mieszamy z majonezem. Doprawiając do smaku solą i pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Awokado Czosnek Jajka

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować