Odchudzona pasta jajeczno-ziołowa

0 (0 ocen)

Pasta jest szybciutka w przygotowaniu a do tego bardzo smaczna. Zaletą jest niezbyt duża kaloryczność dania. Dieta nie musi oznaczać jałowych dań pozbawionych smaku...

Składniki:

  • 3 małe jajka
    Garść listków bazylii
    ½ pęczka natki
    ½ pęczka koperku
    1 łyżka jogurtu 0%
    Sól, pieprz do smaku
    ¼ łyżeczki chili mielonego
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Jajko Pasty

Odchudzona pasta jajeczno-ziołowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo. Ostudzić i obrać ze skorupki. Zetrzeć do miski na tarce o małych oczkach. Zioła opłukać pod bieżącą wodą i dokładnie osuszyć. Drobno poszatkować. Dodać do jajek. Doprawić do smaku solą, pieprzem i chili. Dodać jogurt, dobrze wymieszać. Odstawić do lodówki na kwadrans. Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Niskokaloryczna

Podobne przepisy

To może cię zainteresować