Masło rzodkiewkowe

4.9 (10 ocen)

  • 10 min
  • Dla 7 osób
  • Łatwy

Tym razem zamiast tradycyjnych ziół czy czosnku do mojego masła dodałam rzodkiewki.

  • 10 min
  • Dla 7 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • – 150 g miękkiego masła
    – pęczek rzodkiewek
    – płaska łyżeczka soli
    - szczypta pieprzu
Wystaw ocenę:

4.9 (10 ocen)

Zobacz również:

Kanapki

Masło rzodkiewkowe - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Rzodkiewki umyj, następnie obetnij nać i czubek i zetrzyj na tarce z małymi oczkami.
    Starte rzodkiewki umieść na sitku z małymi oczkami i wyciśnij z nich jak najwięcej wody.Następnie
    do rzodkiewek dodaj masło, sól i wymieszaj wszystko. . Podawaj z pieczywem.Smacznego.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Rzodkiewka Masło Pieprz

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować