KROKIECIKI ZE SZPINAKIEM I PIECZARKAMI

0 (0 ocen)

  • 60 min
  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Szybkie, tanie, smaczne danie bez okazji i na wszelkie okazję.

  • 60 min
  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • Upiec standardowe naleśniki 15 dztuk
    1 op. szpinaku mrozonego
    50 gr. pieczarek
    3 ząbki czosnku
    20 dag sera żółtego
    sól, pieprz
    2 serki topione
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Naleśniki

Krokieciki ze szpinakiem i pieczarkami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Naleśnik że szpinakiem i pieczarkami 1. Szpinak przesmażyc, doprawić sól, pieprz, czosnek do smaku, wystudzic,
    Naleśniki usmażyć.
    Pieczarki pokroić w kosteczkę, przesmażyc na maśle, doprawić do smaku, wystudzic, do zimnych pieczarek dodajemy startu na grubej tarce żółty ser. Na naleśnik smarujemy serek topiony-(dwa serki powinny wystarczyć na 15 nalesnikow) następnie łyżka szpinaku i na szpinak pieczarki, składamy hak krokiecik, przed podaniem smażymy na złoty kolor.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Impreza Smażenie Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować