Jogurtowa pasta do chleba z łososiem

0 (0 ocen)

  • 20 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Pyszna pasta do chleba z jogurtu, wędzonego łososia, czerwonej cebuli. Prosta i szybka w przygotowaniu. Polecam.

  • 20 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 200 gram jogurtu naturalnego
    2 duże plastry wędzonego łososia
    pół małej czerwonej cebuli
    kilka listków bazylii
    sól do smaku
    pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Jogurtowa pasta do chleba z łososiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jogurt naturalny przekładamy z opakowania do miseczki. Plastry wędzonego łososia, kroimy w drobną kosteczkę. Czerwoną cebulę obieramy z łusek i kroimy w drobną kosteczkę. Listki bazylii myjemy i kroimy na drobno, dodajemy do jogurtu.
    Pokrojone składniki przekładamy do miseczki z jogurtem naturalnym i dodajemy przyprawy, mieszamy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Czerwona cebula Jogurt naturalny Łosoś wędzony

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować