Pasta z wędzonego łososia

4.46 (185 ocen)

Przepyszna rybna pasta. Doskonała do kanapek i faszerowanych jajek.

Składniki:

  • 125g łososia wędzonego na ciepło
    2 małe ogórki konserwowe
    0,5 małej czerwonej cebuli
    2 jajka
    2 duże łyżki majonezu
    1 łyżka posiekanej natki pietruszki
    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

4.46 (185 ocen)

Pasta z wędzonego łososia - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo. Ogórki i cebulę pokroić w bardzo drobną kostkę.
  • 2. Jajka i łososia rozdrobnić widelcem, dodać ogórki, cebulę i natkę pietruszki. Połączyć z majonezem i przyprawić do smaku solą i pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka Łosoś wędzony

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Wielkanoc Wielkanoc

Podobne przepisy

To może cię zainteresować