Siekana pasta do chleba

4.5 (199 ocen)

Pasta z siekanych jajek oraz ogórków konserwowych. Pyszny dodatek na kanapki, niezwykle łatwy w wykonaniu.

Składniki:

  • 6 jajek ugotowanych na twardo
    1 mały słoik korniszonów (o poj. ok. 0,5 L)
    1 pęczek koperku
    1/3 pęczka szczypiorku
    2 łyżki majonezu
    1/2 łyżeczki papryki słodkiej mielonej
    pieprz cytrynowy do smaku
    cukier do smaku
    sól do smaku
Wystaw ocenę:

4.5 (199 ocen)

Siekana pasta do chleba - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Siekana pasta do chleba 1. Jajka, korniszony, koperek i szczypiorek drobno posiekać. Wymieszać.
  • Siekana pasta do chleba 2. Dodać majonez oraz paprykę w proszku - ponownie wymieszać. Pastę doprawić do smaku.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować