Bitki schabowe w musztardzie i cebuli

5 (2 ocen)

  • 60 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Bitki schabowe w musztardzie i cebuli to szybki pyszny obiad.

  • 60 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 6 plastrów schabu wieprzowego
    6 łyżeczka musztardy
    Pieprz i sól
    3 cebule
Wystaw ocenę:

5 (2 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Bitki schabowe w musztardzie i cebuli - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Cebule obieramy i kroimy w piórka.
  • Bitki 2. Mięso układamy w naczyniu żaroodpornym, przyprawami solą i pieprzem i na każde mięso kładziemy po łyżeczce musztardy na to dodajemy cebulę.

    Pieczemy 45 minut. W temperaturze 190 ° Celsjusza przykryte. Po tym czasie odkrywamy i pieczemy jeszcze przez 15 minut. Bitki schabowe w musztardzie i cebuli są gotowe do podania.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Cebula Musztarda Schab

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Impreza Pieczenie Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować