Bananowe racuszki bezglutenowe

5 (1 ocen)

  • 10 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Bardzo proste i szybkie w wykonaniu. puszyste i delikatne w smaku.

  • 10 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Składniki:

  • 1 średniej wielkości banan
    2 jajka
    4 łyżeczki mąki kukurydzianej
    2 łyżeczki mąki kokosowej
    proszek do pieczenia bezglutenowy na czubek łyżeczki
    olej do smażenia
Wystaw ocenę:

5 (1 ocen)

Zobacz również:

Bliny

Bananowe racuszki bezglutenowe - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Banana rozgnieć widelcem, dodaj jajka i resztę składników, wymieszaj. Smaż na złoty kolor.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Banany

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować