Przyślij Przepis 3/2018

Góralskie dania najlepiej smakują, gdy wracamy do domu po długim zimowym spacerze. Na rozgrzewkę proponujemy moskola prosto z patelni, talerz podhalańskiego żurku albo kwaśnicy na żeberkach. Miłośnicy sycącej, ale pomysłowej i pysznej kuchni znajdą coś dla siebie w dziale Mój niedzielny obiad. Diabelskie skrzydełka czy karkówka z warzywami pod pierzynką z piekarnika to doskonałe potrawy, które nie tylko urozmaicą domowy jadłospis, ale z pewnością wpiszą się do niego na stałe.

Liczba przepisów: 23

4.51 (152 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Podhalański żurek na wędzonym oscypku

5 (149 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Ciasto makowo -  orzechowe z karmelem

4.13 (327 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Chleb pieczony w garnku

4.42 (182 ocen)

Opublikowany w Magazynie
pyszne :)

To może cię zainteresować