Przyślij Przepis Wydanie Specjalne 12/2018

Niedziele i święta to czas, gdy w rodzinnym gronie spotykamy się przy stole. Na takie okazje przygotujmy niecodzienną potrawę, jak schab marynowany z glazurą śliwkową czy kurczaka faszerowanego kuskusem. Ważne są też dodatki. Purée z groszkiem w pięknym zielonym kolorze będzie idealnym dopełnieniem.

Liczba przepisów: 20

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Bitki Drobiowe W Sosie Z Suszonych Grzybków

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
gnochi

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

ZAPIEKANE GNOCCHI Z SEMOLINY

viki2903 ZAPIEKANE GNOCCHI Z SEMOLINY 3 godz.

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
aa

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Krem Romanesco

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
losos

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
image-1t0oe7h

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Kremowa zupa z dyni i pomidorów

natalia2004 Pyszna porcja zdrowia. 40 min

To może cię zainteresować