Zainspirowałam się pomysłem, który zobaczyłam na blogu Kwestia Smaku. Postanowiłam, że dokonam modyfikacji i sama też przygotuję takie kolorowe azjatyckie danie.
Użytkownik karola89
w dniu 17.02.2016 09:38 skomentował:
mój siostrzeniec stwierdził, że lubi to ciasto, bo krem smakuje jak Monte :) dotychczas przepis ten wykorzystywałam do pieczenia zwykłej babki, teraz zmieniłam kształt blachy, dodałam krem i inne dodatki i wyszło takie coś :)
Użytkownik karola89
w dniu 15.03.2014 07:23 skomentował:
przepis powstał dzięki "Miodownikowi z jabłkami" lenarti, od której podkradłam patent na wykorzystanie kremu budyniowego i masy jabłkowej -ciasto jest pracochłonne, ale warto się wysilić!
Użytkownik karola89
w dniu 06.01.2014 17:02 skomentował: