Zielona surówka z młodej kapusty

5 (147 ocen)

  • 15 min

Najsmaczniejsza :)

  • 15 min

Składniki:

  • pół główki młodej kapusty,
    pęczek koperku,
    pęczek szczypiorku,
    pół opakowania sosu koperkowo - ziołowego( u mnie knorr),
    sok z połowy małej cytryny
Wystaw ocenę:

5 (147 ocen)

Zobacz również:

Surówki Sosy

Zielona surówka z młodej kapusty - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę, koperek i szczypiorek posiekać i wrzucić do miski. Posypać sosem, wlać sok z cytryny i wymieszać. Wstawić do lodówki na ok pół godziny. Wyjąć przed podaniem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Cytryna Koper Młoda kapusta

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować