Galaretki w skórkach pomarańczy

4.98 (144 ocen)

  • Więcej niż 10 osób

Galaretki w skórkach pomarańczy idealne na letnie przyjęcie, kinder party czy inną uroczystość.

  • Więcej niż 10 osób

Składniki:

  • - galaretki w proszku ( różne kolory)
    - pomarańcze
Wystaw ocenę:

4.98 (144 ocen)

Zobacz również:

Desery

Galaretki w skórkach pomarańczy - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Galaretki w skórkach pomarańczy 1. Pomarańcze sparzyć, umyć. Przekroić na pół, wydrążyć środek. Galaretki przygotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu (ja użyłam 400 ml wody zamiast 500ml). Rozpuszczone galaretki przestudzić. Skórki pomarańczy poukładać w formie do muffinek. Przestudzone galaretki wlać do skórek. Przełożyć do lodówki do stężenia. Gotowe pokroić w ćwiartki. Podawać.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Bezglutenowa Impreza

Podobne przepisy

To może cię zainteresować